Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zvýšenie kapacity Z-BOXu Packeta v našej obci

MAPA
Dátum: 04.11.2023
Zvýšenie kapacity Z-BOXu Packeta v našej obci

Rozšírenie samoobslužného výdajného a podacieho miesta Packety.

Z-BOX spoločnosti Packeta funguje v našej obci už takmer dva roky. Za túto dobu si získal množstvo zákazníkov. Aj vďaka tomu nás spoločnosť Packeta oslovila s ponukou zdvojnásobiť jeho kapacitu. V dnešnej dobe je online nakupovanie neodmysliteľnou súčasťou života mnohých ľudí. Rýchly a pohodlný spôsob, ako si objednať produkty z pohodlia domova, je populárny viac ako kedykoľvek predtým. S tým súvisí aj rastúci dopyt po doručovaní tovaru a službách doručovacích firiem. Túto ponuku sme prijali, lebo veríme, že prinesie výhody a zlepšenie služieb pre našich obyvateľov.

Z-BOX je samoobslužné výdajné a podacie miesto Packety, vďaka ktorému nemusíte byť ako na ihlách a čakať, kým Vám zavolá kuriér. Zásielku si vyzdvihnete vtedy, keď máte čas a kedy Vám to najviac vyhovuje. Doručovacie boxy sú k dispozícii 24/7.  

Tieto moderné riešenia pre doručovanie tovaru neprinášajú so sebou len pohodlie a bezpečnosť, ale aj šetrnosť k životnému prostrediu. Doručovacie boxy pomáhajú znížiť záťaž na cestách tým, že eliminujú potrebu návštev doručovateľov pri každom balíku. Napájané sú zo solárnych panelov a preto fungujú autonómne bez potreby napojenia na elektrinu. Navyše je takéto doručenie vo väčšine prípadov aj cenovo výhodnejšie.

 

 

Umiestnenie Z-BOX-u