Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o zabezpečení zdravotnej starostlivosti pre detských pacientov

SÚBOR
Dátum: 21.06.2023
Oznámenie o zabezpečení zdravotnej starostlivosti pre detských pacientov

Zabezpečenie zdravotnej starostlivosti pre detských pacientov zo zrušenej ambulancie MUDr. Miroslavy Plchovej.

Žilinský samosprávny kraj, odbor zdravotníctva Vám oznamuje, že z dôvodu zrušenia všeobecnej ambulancie pre deti a dorast prevádzkovanou spoločnosťou MRPC-PEMI s.r.o. (MUDr. Miroslavou Plchovou), s miestom výkonu J. D. Matejovie 542, 033 01 Liptovský Hrádok, od 05.06.2023 bude zdravotná dokumentácia v úschove Žilinského samosprávneho kraja.

Pacienti, ktorí boli evidovaní na ambulancii detskej lekárky MUDr. Miroslavy Plchovej majú zabezpečenú zdravotnú starostlivosť v zmysle zákona u poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v rámci prideleného zdravotného obvodu podľa miesta trvalého alebo prechodného bydliska, prípadne je možnosť využiť slobodnú voľbu lekára.

Z dôvodu zabezpečenia zdravotnej starostlivosti v zmysle zákona (napr. povinné očkovanie, poradne, preventívne prehliadky ... ), upozorňujeme na nevyhnutnosť uzatvorenia Dohody o poskytovaní zdravotnej starostlivosti medzi zákonným zástupcom/rodičom maloletého dieťa a novým lekárom/ poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v zmysle pridelenia zdravotných obvodov alebo v rámci slobodnej voľby lekára.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
okres Liptovský Mikuláš - zdravotné obvody pediatria Veľkosť: 367.4 kB Formát: pdf Dátum: 21.6.2023
Oznámenie o zabezpečení zdravotnej starostlivosti - MUDr. M. Plchová Veľkosť: 754 kB Formát: pdf Dátum: 21.6.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.