Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prosba o pomoc pre malého Vladka z Liptovského Petra

GALÉRIA SÚBOR
Dátum: 26.02.2022
Prosba o pomoc pre malého Vladka z Liptovského Petra

Darujte 2 % z dane.

Ak sa práve teraz rozhodujete, komu darovať 2 % zo zaplatenej dane z príjmov,  predstavujeme Vám príbeh malého Vladka z našej obce:

"Volám sa Vladko. Mám 1 rok a 2 mesiace. Narodil som sa predčasne. Mamka je onkopacient, mala vysoké zápalové parametre. Ja som mal obojstranný zápal pľúc, sepsu. 6 dní som strávil v Liptovskej nemocnici, kvôli náhlemu zhoršeniu stavu. Zvracal som krv. Nakoniec ma previezli do Martina na ÁRO. Mesiac som bojoval o život. Liečba a antibiotiká zaberali veľmi pomaly, nedokázal som sa pohnúť, ani vydať hlások zo seba. Po mesiaci ma pustili domov a začal sa kolobeh vyšetrení v Martine, Banskej Bystrici, Ružomberku a Ľubochni, no žiaľ bez výsledkov.  Nik nevie prečo som taký, aký som, vôbec neprospievam. Mám síce vyše roka, ale mentálne a motoricky som na úrovni 6 mesačného. Mám vysokú formu hypotonie a ešte čakáme na genetické výsledky.
Kvôli terapiám mesačne precestujeme do Martina, Ružomberka a SNV vyše 1200 km. Cvičím Vojtovu metódu, Bobath, cranio terapiu, canis terapiu, absolvujem masáže a plávanie."

Ak chcete pomôcť tomuto malému statočnému chlapčekovi, darujte podiel zaplatenej dane na adresu Komunitnej nadácie Liptov.

Tlačivo na poukázanie dane nájdete TU
Kópiu alebo fotku vyplneného tlačiva pošlite na adresu knl@knl.sk, aby sa Váš príspevok dostal na účet Vladkovej rodiny. 

Ďakujeme za Vašu pomoc a mladej rodine prajeme veľa síl, optimizmu a držíme im palce :)

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Vyhlásenie_2percentá_2021 Veľkosť: 86.3 kB Formát: pdf Dátum: 26.2.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.