Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

SMS rozhlas

SÚBOR
Dátum: 17.07.2019
SMS rozhlas

Od septembra 2019 Obec Liptovský Peter pripravuje zavedenie SMS rozhlasu na prijímanie oznamov a informácií Obecného úradu prostredníctvom SMS správ. Táto služba je výhodná pre občanov, ktorí sa z práce vracajú neskôr a nemajú možnosť počuť obecný rozhlas. Posielať budeme:

  • Správy o kultúrnych podujatiach a spoločenských podujatiach
  • Dôležité upozornenia, najmä o plánovaných odstávkach sietí (elektrina, plyn, voda, ...)
  • a ostatné informácie

Ak sa rozhodnete využívať SMS rozhlas, pre registráciu stačí, aby ste poslali zo svojho mobilného telefónu SMS správu v tvare: „Meno a priezvisko SMS ANO“ na telefónne číslo 0948 127 599.

Prijímanie správ SMS rozhlasu je bezplatné.

 

Ak budete chcieť zrušiť zasielanie správ SMS rozhlasu, pošlete na telefónne číslo 0948 127 599 SMS správu v tvare: „SMS NIE“.

Pevne veríme, že táto služba bude pre Vás prínosom.

 

SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV

v súlade s čl. 7 Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady EÚ č. 2016/679 (GDPR) a § 14zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov:

Zaslaním SMS vyjadrujete dobrovoľný súhlas so zhromažďovaním a spracovávaním svojich osobných údajov (mena a priezviska, telefónneho čísla).
Poskytnutie osobných údajov (meno a priezvisko, telefónne čislo) je dobrovoľné a tieto údaje budú spracované výhradne na účely informovania dotknutej osoby v rozsahu všeobecných informácií poskytovaných obcou podľa Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 čl. 6 ods. 1 písm. b) GDPR a § 13 písm. a) zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a nebudú poskytnuté tretím stranám.

Osobný údaj (meno a priezvisko, telefónne čí+slo) sa budú u prevádzkovateľa spracúvať do odvolania súhlasu (zaslanim SMS). Po prípadnom odvolaní súhlasu budú osobné údaje uchovávané v súlade s platnou legislatívou a následne budú bezpečne vymazané.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
SMS rozhlas Veľkosť: 157.7 kB Formát: pdf Dátum: 17.7.2019