Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Týždeň dobrovoľníctva - Vyčistime si našu obec

GALÉRIA
Dátum: 20.09.2020
Týždeň dobrovoľníctva - Vyčistime si našu obec

Keďže situácia so šíriacim sa vírusom nám zabránila zorganizovať brigádu čistenia obce tradične na jar, rozhodli sme sa využiť výzvu Komunitnej nadácie Liptov na podporu dobrovoľníctva v týždni od 16. do 22. septembra...

Keďže situácia so šíriacim sa vírusom nám zabránila zorganizovať brigádu čistenia obce tradične na jar, rozhodli sme sa využiť výzvu Komunitnej nadácie Liptov na podporu dobrovoľníctva v týždni od 16. do 22. septembra. S jej finančnou podporou sme vyzvali občanov na dobrovoľnícku akciu, ktorú sme nazvali „Vyčistime si našu obec“.  Cieľom akcie bolo čistenie verejných priestranstiev obce a odstránenie čiernych skládok v jej okolí.

Aj keď sa snažíme takúto akciu zorganizovať každý rok, vždy sa nestačíme čudovať, čo dokážu ľudia vyhodiť do prírody. Ako vôbec niekoho napadne vyhodiť sedačku, poličku, topánky, bundy, či špinavé plienky napríklad pod breh pri cintoríne. Veď sa to tam „stratí“. Účastníci našej brigády môžu mať dobrý pocit, že prírodu zbavili takýchto ľudských stôp, ktoré by tam zostali ešte niekoľko generácií po nás.

Všetkým zúčastneným ešte raz ďakujeme, ďakujeme aj Komunitnej nadácii Liptov za finančnú podporu a veríme, že v budúcnosti sa takýchto akcií zúčastní čo najviac dobrovoľníkov.

logo_KNL

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.